Buurtcompost
Aanbieding!

Urban Worm Bag

220.00 120.00

het makkelijkste huis, tuin & keuken wormenhotel

een innovatieve wormenzak uit de VS: Urban Worm Bag

levertijd: 4 weken | vanaf 21 maart beschikbaar

Categorie:

Beschrijving

Op veler verzoek kunnen we binnenkort een nieuw model huis, tuin & keuken wormenhotel aanbieden. De Amerikaanse Urban Worm Bag is één van de makkelijkste en meest succesvolle wormencompost systemen en wij mogen ‘m als eerste in de EU aanbieden 🙂

Wormenzak

Geen wormenbak, maar een wormenzak. De zak is gemaakt van ademende stof die speciaal voor de compostwormen is ontwikkeld door Steve van Urban Worm Company. Door deze zak werkt het wormenhotel sneller en levert een betere kwaliteit vermicompost op. De wormen kunnen niet ontsnappen en ook andere beestjes zoals vliegjes maken geen kans.

De Urban Worm Bag werkt heel simpel. Bovenaan voer je de wormen met je dagelijkse gft en onderaan kun je gemakkelijk en schoon de kant-en-klare compost oogsten. In het Engels wordt dat een ‘Continuous Flow Through’ (CFT) systeem genoemd, continu doorstroom systeem, zouden wij zeggen. Het is dé oplossing die professionele wormenkwekers en vermicompost producenten ook gebruiken. De Urban Worm Bag maakt dit geschikt voor in je eigen keuken op de schaal van één familie.

We kunnen er nog veel meer over vertellen, vooral hoe enthousiast we zijn over de samenwerking met Steve, maar hij kan het zelf veel mooier vertellen op urbanwormbag.com  (vind je Engels lastig? Mail dan even voor een vertaling)

Korting!

De eerste drie bestellers krijgen een fikse korting in ruil voor het schrijven van een test verslag. We moedigen jullie graag aan om elkaar te helpen en het thuis composteren voor anderen gemakkelijker en toegankelijker te maken.

Extra informatie

levertijd

4 weken, vanaf 21 maart beschikbaar